TUI deelt uit!

 

De vraag van de grootste reisorganisatie TUI was simpel: hoe kunnen wij onze klanten die een auto- of een wintersportvakantie boeken, belonen voor feit dat ze dit bij TUI Nederland doen of hebben gedaan? Een zogenaamde Act of Kindness of simpel gezegd: een dankjewel dat je bij ons boekt!

ONZE AANPAK

Het aanbod in de reisbranche is enorm, hoe blijf je jezelf onderscheiden van andere aanbieders?  Met de campagne TUI Deelt Uit, is touroperator TUI vernieuwend en onderscheidend. Boek jij je auto/kampeer – of wintersportvakantie bij TUI? Dan krijg je een leuk extraatje van ons: het 2e kaartje gratis voor de leukste uitjes. Via onze website summercard.nl of snowcard.nl kunnen TUI klanten met een unieke code de korting claimen op de leukste uitjes en ontvangen ze de tickets direct in hun mailbox. Simpel, snel en vooral heel leuk!

HET RESULTAAT

Na al drie afgeronde, succesvolle seizoenen, is TUI Deelt Uit een zeer gewaardeerde, terugkerende campagne geworden, aldus de reisbureaus als de consument. Net dat extraatje wat klanten zo waarderen van TUI!

  • Klantbeleving
  • Loyalty
  • Merkbeleving

Perfect marketing & sales

e-mail
info@perfectmarketingensales.nl

telefoon
0570 66 27 21

adres
Munsterstraat 28
7418 EV Deventer

KvK nummer
29036166

BTW nummer
NL800537543B01

Heb je een vraag?