Wat doe je wanneer je, als gemeente , een (deels) uitgewerkt concept een boost wil geven? Je neemt contact op met Perfect Marketing & Sales!

In navolging van een inspirerende presentatie in de Gemeente Dronten hebben wij onze prettige samenwerking uitgebreid en versterkt. Samen zorgen we ervoor dat ‘De Pas van Dronten’ naar een hoger level wordt getild. Inmiddels hebben wij ruim 160 lokale winkeliers en ondernemers aangesloten als aanbieder.

De gemeente Dronten heeft in 2017 de Pas van Dronten gelanceerd. Een veelzijdige kaart waarmee je, naast bijzondere acties en kortingen in de buurt, ook extra voordelig kennis kunt maken van het sportaanbod, cursussen en belevenissen in de Gemeente Dronten. Daarnaast worden verschillende tegoeden op de pas gestort, zoals het Mantelzorg Compliment. Kortom: De Pas van Dronten is gemaakt voor iedere bewoner én ondernemer uit deze gemeente!


Jouw doelgroep in het hart raken

Wil jij met ons bouwen aan een positieve relatie tussen jouw merk en de doelgroep door vriendelijkheid, begrip en personalisatie, waardoor klanten of medewerkers zich verbonden voelen met jouw organisatie. Wacht niet langer en neem dan contact op.