High end ticketmodule & tickets

High End Ticketmodule – Euroticket

Met een branded ticketshop, ticketontwerp en uitgebreide rapportages wordt de Euroticket – ticketmodule al vele jaren succesvol ingezet om het maximale uit campagnes en evenementen te halen. De Euroticket – ticketmodule is multi-inzetbaar voor alle denkbare campagnes. Of het nu gaat om de ticketverkoop van grote (of kleine) evenementen,  beleveniscampagnes of doorlopende loyaliteitssystemen, Euroticket biedt de oplossing!

Tickets

Perfect Marketing & Sales heeft een netwerk van meer dan 300 dagjes uit, arrangementen en voorstellingen in Nederland, België en Duitsland. Denk hierbij aan attractieparken, dierentuinen, musea, sauna’s, bioscopen en vele andere activiteiten. Dankzij onze jarenlange partnerships is er een ruim aanbod aan tickets, waarmee er altijd een oplossing is die aansluit op jouw behoeften.

BENIEUWD OF ONZE HIGH END TICKETMODULE IETS VOOR JOU IS?

Jouw doelgroep in het hart raken

Wil jij met ons bouwen aan een positieve relatie tussen jouw merk en de doelgroep door vriendelijkheid, begrip en personalisatie, waardoor klanten of medewerkers zich verbonden voelen met jouw organisatie. Wacht niet langer en neem dan contact op.