Chocomel - Bordspellen met korting

Hoe vergroten we de vraag en naamsbekendheid van het product Chocomel? Dat was de vraag waarmee we aan de slag zijn gegaan! De periode stond vast waarin de campagne moest draaien: in de periode van januari t/m maart.

Het is winter; buiten is het koud, de donkere dagen zijn een feit. Kacheltje aan, een heerlijke mok warme Chocomel en…. met het gezin, familie of vrienden een spelletje doen! Bij Chocomel krijg je, bij aankoop van 2 Chocomel-producten naar keuze,  super hoge kortingen op de meest populaire gezelschapsspellen van dit moment! Wat dacht je bijvoorbeeld van Kolonisten van Catan, Monopoly, Wie is de Mol of Expeditie Robinson.

Je koopt 2 Chocomel producten > vul je code in > bestel je spel > spelen maar!

Misschien denk je eerst nog even: ‘werkt dat wel zo na de feestdagen?’… maar het antwoord is JA!. Een knaller van een campagne, die we vanaf 2018 jaarlijks mogen uitvoeren!

Jouw doelgroep in het hart raken

Wil jij met ons bouwen aan een positieve relatie tussen jouw merk en de doelgroep door vriendelijkheid, begrip en personalisatie, waardoor klanten of medewerkers zich verbonden voelen met jouw organisatie. Wacht niet langer en neem dan contact op.