Benegas Light

Benegas Light is dé groene, veilige lichtgewicht gasfles van Benegas, geschikt voor zeer veel toepassingen. Heerlijk barbecueën in de tuin of op de camping. Extra lange zomeravonden op het terras dankzij jouw terrasverwarmer. Zelfs het bestrijden van onkruid is mogelijk met dezelfde groene gasfles.

Wat doe je wanneer je als je het statiegeldsysteem voor de flessen een boost wil geven? Je neemt contact op met Perfect Marketing & Sales!

Het idee achter de campagne is; ‘Haal meer uit je statiegeld’. Consumenten die een gasfles(sen) retour brengen, ontvangen een cadeaukaart met een unieke code. Het tegoed (statiegeld) op deze kaart kunnen zij met deze code via een Benegas loyalty-website inleveren voor hoge kortingen! Daar word je als consument toch happy van?

Jouw doelgroep in het hart raken

Wil jij met ons bouwen aan een positieve relatie tussen jouw merk en de doelgroep door vriendelijkheid, begrip en personalisatie, waardoor klanten of medewerkers zich verbonden voelen met jouw organisatie. Wacht niet langer en neem dan contact op.