Met Beleveniskaart geeft iets extra’s!

Ons eigen label Beleveniskaart is uitermate geschikt om in te zetten als loyaliteitplatform, voor jouw merkactivatie of voor een beleveniscampagne.
Met de Beleveniskaart bieden wij jou de mogelijkheid om iets extra’s te doen.Bijvoorbeeld door in te zetten als beleveniscampagne voor klanten, als relatiegeschenk voor partners of warm welkom voor medewerkers. Zo vergroot je de interactie; niet alleen met klanten, maar vergeet ook de medewerkers niet! En maak je van klanten/medewerkers echte ambassadeurs.

Beleveniskaart.nl is voorzien van onze eigen high end ticketmodule- Euroticket waardoor de consument direct tickets kan reserveren en ontvangen op het opgegeven emailadres. Op Beleveniskaart staat een selectie van onze A-merk producten en gepersonaliseerde cadeau-producten en vouchers.

Benieuwd wat Beleveniskaart voor jouw merk kan betekenen?

Jouw doelgroep in het hart raken

Wil jij met ons bouwen aan een positieve relatie tussen jouw merk en de doelgroep door vriendelijkheid, begrip en personalisatie, waardoor klanten of medewerkers zich verbonden voelen met jouw organisatie. Wacht niet langer en neem dan contact op.