Pas van Dronten

 
Wat doe je wanneer je, als gemeente , een (deels) uitgewerkt concept een boost wil geven? Je neemt contact op met Perfect Marketing & Sales!

In navolging van een inspirerende presentatie in de Gemeente Dronten hebben wij onze prettige samenwerking uitgebreid en versterkt. Samen zorgen we ervoor dat ‘De Pas van Dronten’ naar een hoger level wordt getild.

ONZE AANPAK

 

Wij bieden advies op maat. De gemeente Dronten heeft in 2017 de Pas van Dronten gelanceerd. Een veelzijdige kaart waarmee je, naast bijzondere acties en kortingen in de buurt, ook extra voordelig kennis kunt maken van het sportaanbod, cursussen en
belevenissen in de Gemeente Dronten. Kortom: De Pas van Dronten is gemaakt voor iedere bewoner én ondernemer uit deze gemeente!

 

 

HET RESULTAAT

 
In samenspraak met de gemeente én de plaatselijke ondernemers  bedenkt Perfect Marketing & Sales nieuwe campagnes. Zorgen we dat er volop on- en offline communicatie wordt ingezet en  creëren we een beweging onder de bewoners.  Zodat ook zij de Pas van Dronten niet alleen herkennen maar ook direct denken:  Dat komt goed van Pas!

“Ik ben tevreden over de samenwerking met Perfect Marketing & Sales.
Perfect Marketing & Sales communiceert helder en vlot en begrijpt (en) wat ik wil. Perfect Marketing & Sales denkt mee en komt met vernieuwde resultaten.

Wieke is makkelijk in het leggen van contacten en weet aanbieders te motiveren om met leuke acties te komen.

Kortom, ik zou Perfect Marketing & Sales zeker aanraden!”

Lisette E.C. Buitenhuis
Coördinator Pas van Dronten

Gemeente Dronten

  • Klantbeleving
  • Loyalty
  • Merkbeleving

Perfect marketing & sales

 
e-mail
info@perfectmarketingensales.nl

telefoon
0570 66 27 21

adres
Munsterstraat 28
7418 EV Deventer

KvK nummer
29036166

BTW nummer
NL800537543B01

Heb je een vraag?