Optimel Beauty campagne

Van concept tot beleving!

In uitdagende tijden van Covid-19 een beleveniscampagne samenstellen die past bij de doelgroep van Optimel en die consumenten in het hart raakt! 

Bij Optimel doen we er alles aan om mensen te helpen goed voor zichzelf te zorgen.

Want we ontwikkelen verantwoorde producten, met alleen die ingrediënten die het voedzaam en lekker maken.

Dus geen toegevoegde suiker en 0% vet, maar wél belangrijke voedingsstoffen zoals calcium en proteïne.

 Na alle feestdagen gehad te hebben aan het einde van het jaar is de start van het nieuwe jaar super relevant voor Optimel aangezien consumenten we weer terug naar “normaal” “back-in-shape” willen en Optimel sluit daar perfect op aan met haar producten die laag in calorieën zijn, 0% vet en geen toegevoegde suikers hebben.

 Gedachten voor Q1 activatie is: Goed voor jezelf zorgen, doe je van binnen en van buiten.

 

ONZE AANPAK

 

Een beleveniscampagne die past bij de doelgroep van Optimel en aansluit bij de gedachten van ‘ Goed voor jezelf zorgen’. 

Koop Optimel en maak elke dag kans op een beautypakket!
Samen met onze partner John Beerens hebben wij deze beautypakketten samengesteld met de mooiste producten van CHI en Janzen. Tevens zit er een wellness cadeaubon bij van Blue Wellness group. Zo kunnen alle winnaars een heerlijk me-time momentje nemen en het nieuwe jaar goed beginnen!

 

 

HET RESULTAAT

 

Tijdens de campagne zijn er ruim 69.000 unieke codes ingevoerd en zijn er maar liefst 95 prachtige beautypakketten verstuurd naar de gelukkige dag winnaars.

 

Ik heb de samenwerking met Perfect Marketing & Sales als heel prettig ervaren. In de voorbereidingen moesten we af en toe de plannen last minute bijstellen, en Linda heeft onwijs snel geschakeld en goed met ons mee gedacht. Het was voor ons ook heel fijn dat we het hele traject bij 1 partij hebben kunnen doen: van het bedenken van het concept tot het uitvoeren van de campagne is top gedaan!

Britt Nagel - Brand Manager Optimel

  • Klantbeleving
  • Loyalty
  • Merkbeleving

Perfect marketing & sales

 
e-mail
info@perfectmarketingensales.nl

telefoon
0570 66 27 21

adres
Munsterstraat 28
7418 EV Deventer

KvK nummer
29036166

BTW nummer
NL800537543B01

Heb je een vraag?