MARCO BORSATO DUIZEND SPIEGELS TOUR

 

Naast (strategisch)advies, belevenis- & loyaltycampagnes biedt Perfect Marketing & Sales ook de verkoop/ticketing aan van producties, musicals en grote evenementen. Voor het management van Marco Borsato hebben wij de verkoop van de Marco Borsato Duizend Spiegels Tour in Apeldoorn gerealiseerd.

ONZE AANPAK

Voordat het podium staat, de artiest in de spotlight staat en de eerste noten hoorbaar zijn voor het publiek, zijn er al vele werkzaamheden verricht.Van het boeken van de juiste artiest, de productiemeeting(en), vergunningen, ticketverkoop, marketing, beveiliging, traffic control, EHBO, aankleding van de locatie, ontvangen van gasten, toelaat publiek en scannen van tickets…… het hoort er allemaal bij.
Perfect Marketing & Sales heeft ruim 10 jaar ervaring met het organiseren van concerten. En in 2014 hadden we de eer om de co-productie voor niemand minder dan Marco Borsato (duizend spiegels tour) te verzorgen. En dat was bijzonder, want Marco Borsato had het nog nooit eerder uit handen gegeven!

HET RESULTAAT

 

Perfect Marketing & Sales ontzorgt met de eigen ontwikkelde Euroticket-module. Via Euroticket kunnen alle tickets die worden aangeboden direct online worden gereserveerd, voorzien van informatie en barcodes, zijn rapportages inzichtelijk en heeft u slechts één aanspreekpunt.

E-mail - info@perfectmarketingensales.nl

Telefoon - 0570 66 27 21

Adres - Munsterstraat 28 7418 EV Deventer

KvK nummer - 29036166

BTW nummer - NL800537543B01