PGGM&CO ledenvoordeel

 

PGGM&CO is dé ledenclub voor ruim 750.000 mensen die werk(t)en in zorg en welzijn. Samen met de leden gaat PGGM&CO voor plezier op je werk, balans in je leven en een prettige oude dag.  Al in 2015 verzorgden wij in opdracht van PGGM&CO de gehele productie van een exclusief concert van Nick & Simon voor de leden van PGGM&CO. Door de crisis was er daarna wat minder aandacht voor het ledenvoordeelprogramma maar vanaf november 2018  zijn we van start met een compleet vernieuwd loyaltyprogramma!

ONZE AANPAK

 

Een nieuw loyaltyprogramma; met iedere maand 5 nieuwe aanbiedingen, uniek en passend bij de doelgroep.  Met een kickback per aankoop, steunen de leden van PGGM&CO per maand een goed doel, gerelateerd aan de zorg!

HET RESULTAAT

 

Sinds november 2018 is Perfect Marketing & Sales verantwoordelijk voor het nieuwe loyaltyprogramma van PGGM&CO. De verwachtingen waren hoog, maar de resultaten zijn zelfs nog hoger. We mogen nu al met trots zeggen dat er een succesvol loyaltyprogramma staat, waarbij de klant, PGGM&CO en onze partners uiterst tevreden zijn. Uiteraard blijven we scherp en blijven we ontwikkelen!

  • Klantbeleving
  • Loyalty
  • Merkbeleving

E-mail - info@perfectmarketingensales.nl

Telefoon - 0570 66 27 21

Adres - Munsterstraat 28 7418 EV Deventer

KvK nummer - 29036166

BTW nummer - NL800537543B01