lekkerland

In 2016 zijn wij door Lekkerland benaderd voor strategisch advies over een nieuw loyaliteitsprogramma voor het retailmerk Lekker op Weg. N.a.v. diverse sessies, is de ontwikkeling van een compleet nieuwe app gestart. Door een aantal interne wijzigingen binnen Lekkerland heeft de ontwikkeling een tijdje stil gelegen. Maar in 2018 is het zover: de geboorte van de Lekker op Weg App.

ONZE AANPAK

De Lekker op Weg App is ontwikkelt om de retailers een loyaliteitsprogramma aan te bieden voor hun klanten. In deze App kunnen klanten digitaal sparen bij aankoop van producten voor punten en deze punten kunnen ze vervolgens verzilveren voor belevenissen. Klanten krijgen push berichten met leuke pakkende aanbiedingen (en bijbehorende spaarpunten) wanneer zij op locatie van een deelnemend tankstation zijn.  Naast sparen voor belevenissen, kunnen klanten ook digitale spaarkaarten bijhouden; ideaal – geen gedoe meer met zegeltjes plakken of nog meer spaarpasjes in je portemonnee! Nu alles in slechts één App!

HET RESULTAAT

Net uitgerold en nu al vol enthousiasme ontvangen door zowel de retailer als de consument!  Het voorbeeld van een ‘win-win’ situatie: de retailer kan een waardig loyaliteitssysteem aanbieden en de klant kan optimaal gebruik maken van alle voordelen van het merk Lekker op Weg!

  • Klantbeleving
  • Loyalty
  • Merkbeleving

Perfect marketing & sales

e-mail
info@perfectmarketingensales.nl

telefoon
0570 66 27 21

adres
Munsterstraat 28
7418 EV Deventer

KvK nummer
29036166

BTW nummer
NL800537543B01

Heb je een vraag?