DÉ Beleveniskaart

 

Bereik jouw doelgroep en geeft iets extra’s! 

Met dé Beleveniskaart bieden wij de mogelijkheid om iets extra’s te doen voor klanten.

Bijvoorbeeld door in te zetten als beleveniscampagne voor klanten, als relatiegeschenk voor partner maar vergeet ook de medewerkers niet!

Waardering tonen aan je medewerkers? Doen! Waardering en erkenning zijn méga belangrijk op de werkvloer.

Iedere werknemer wil waardering – misschien juist wel meer nu we allemaal thuiswerken. Hoe waardeer je medewerkers op afstand? 

ONZE AANPAK

De Beleveniskaart is een semi gesloten online platform vol unieke arrangementen, tickets en producten waar men zelf een cadeau of geschenk kan kiezen. Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom zorgen wij voor een groot, ruim en gevarieerd aanbod met veel diversiteit. Van dagje uit tot cursus.

De Beleveniskaart is een voucher, voorzien van een unieke code welk korting of een waarde vertegenwoordigd op het platform. Deze is volledig te personaliseren en tevens te voorzien van een persoonlijke boodschap.

 

HET RESULTAAT

 

Daar zijn we trots op! De Beleveniskaart is een eigen product van Perfect Marketing & Sales en wordt jaarlijks meerdere malen succesvol ingezet.

Nieuwsgierig? Kijk snel op www.beleveniskaart.nl 

 

 

  • Klantbeleving
  • Loyalty
  • Merkbeleving

Perfect marketing & sales

 
e-mail info@perfectmarketingensales.nl telefoon 0570 66 27 21 adres Munsterstraat 28 7418 EV Deventer KvK nummer 29036166 BTW nummer NL800537543B01

Heb je een vraag?